Beste dame,

Ik krijg vaak de vraag hoe een klassieke date met een gigolo in het echt verloopt.

Elke date is op zich uniek, maar voor mij bestaat de perfecte opener uit een leuke kennismaking en een spontane babbel over van alles en nog wat. Met een drankje erbij en wat muziek op de achtergrond zorgen we samen voor een ongedwongen sfeer waarbij niets hoeft maar alles mag. Een sfeer die aanzet tot verder initiatief, ofwel door mij, door jou of gelijktijdig ;-) Een eerste zoen mag uiteraard niet ontbreken en brengt ons tot slot bij een vervolg van sensualiteit, erotiek en passie.

Een praktisch punt bij een date, vormt uiteraard de plaats en het tijdstip. Wat de plaats betreft, kunnen we elkaar ontmoeten bij mij thuis, bij jou thuis of op hotel. Ik woon ruim en modern in een landelijk pittoresk dorpje, gelegen binnen de driehoek Brussel – Gent – Antwerpen. We hebben er alle privacy en ik heet er je van harte welkom. Een afspraak is steeds mogelijk ’s avonds en in het weekend. Ook overdag tijdens de week kan, maar dan plan ik dit wel graag iets op voorhand in.

Tot slot krijg ik ook regelmatig de vraag of ik als gigolo zelf bepaalde verwachtingen heb. Uiteraard heb ik die, maar als je jezelf herkent in wat je hier op mijn site gelezen hebt, dan weet ik nu al dat het zal klikken tussen ons en dat we samen een intens fijne ontmoeting zullen beleven. In plaats van gigolo of mannelijke escort, zie ik mezelf dan ook eerder als een gentleman die jou zijn aandacht schenkt en er ten volle van geniet om je op en top vrouw te laten voelen.

Mocht je nog vragen hebben of je wenst een afspraak te bespreken of je wenst de vergoeding te bekomen, neem dan gerust contact op.

Vele groeten,
Cédric