Dag dame,

Indien ik me even mag voorstellen… Ik heet Cédric en ben een onafhankelijk gigolo of mannelijke escort. Ik tel 42 lentes en woon te Vlaanderen. Verder ben ik hoger opgeleid, drietalig, hetero en single. Qua uiterlijk heb ik bruin haar en groenblauwe ogen. Ik ben sportief gebouwd, meet 1m84 en weeg 78 kg. Piercings of tatoeages heb ik niet. De foto’s geven je alvast een idee hoe ik eruit zie.

Mijn persoonlijkheid zou ik omschrijven als oprecht, warm, innemend, goedlachs en attent. Ik sta overtuigd en opgewekt in het leven, met een open geest, vrij van vooroordelen en zoekend naar uitdaging en beleving. Ik hou eraan goed voor de dag te komen door een sportieve levensstijl en verzorgde kledij. Verder maken ook vrijheid, gezondheid, familie, groei, vriendschap en humor deel uit van mijn waardenkader.

Mijn activiteit als gigolo combineer ik met een leuke en ambitieuze job in het bedrijfsleven en met een al even gevuld vrijetijdsleven. Als fervent reiziger hou ik ervan om nieuwe culturen en mensen te leren kennen. De rest van mijn vrije tijd gaat op aan een goed boek, een lekker glas, een meeslepende film, moderne kunst, wandelen aan zee, mijn twee huisdieren :-) en vooral ook het spelen van muziek.

Uiteraard ben ik nieuwsgierig naar wat jou hier brengt… Deel gerust jouw verhaal met me of vertel meer over de ontmoeting die in je gedachten speelt. Ik sta open voor elk verlangen, dit binnen een sfeer van vertrouwen, wederzijds respect en volledige discretie. Voor mij staat aantrekkingskracht los van leeftijd en fysiek. Ik hou van charme en uitstraling, vrouwelijke flair en een aanstekelijke glimlach ;-)

Kortom, of je nu opzoek bent naar een gigolo, vriend of secret lover: ik luister graag naar jouw verhaal en samen maken we er een unieke date van…

Beste groeten,
Cédric